2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Burhan Yenigün esnafı dinledi

Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, Sıhke Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi. 

Ziyaret sırasında, Başkan Burhan Yenigün, tek yönlü olarak trafiğe açtıkları caddenin Hz. Ömer Camii'nden başlayarak Semaverli Kavşağı'na kadar yepyeni bir görünüm kazandıracaklarını belirtti. İş sezonunun başlamasıyla birlikte caddeyi baştan sona kadar ağaçlandırılacakları anlatan Başkan Yenigün, kaldırımları genişleterek oturma bankları bırakacaklarını kaydetti. Cadde boyunca devam eden su kanalını da kapatacaklarını ifade eden Başkan Yenigün, gezi ve dinlenme alanları oluşturacaklarını söyledi. 

Sıhke Caddesi'nin Van'ın en gözde yerlerinden biri haline geleceğini vurgulayan Başkan Yenigün, "Böylece şehir merkezinin sıkışlığını da buraya taşıyarak kenti rahatlatacağız. Bunun için bize güvenen halkımıza teşekkür ediyorum. Esnaflarımızın bu konudaki duyarlılığı bizi memnun etti. Biz onların rahat ve huzurlu bir kentte yaşamalarını sağlamak için her türlü yeniliği yaparak modern bir kentin sınırlarını daha da genişletmiş olacağız" dedi. 

Ziyaret boyunca girdiği bazı işyerlerinde ikram edilen çayı içen Başkan Yenigün, bu tür ziyaretlerin kendisini mutlu ettiğini kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 17:33:49
Güncelleme :16 Aralık 2008 Salı 18:15:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?