3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Burhan Yenigün VAFKİYAD'ı ziyaret etti

Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, Van Fakirler ve Kimsesizlere Yardımlaşma Derneği'ni (VAFKİYAD) ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

Koza İş Merkezi'nde bulunan dernekte VAFKİYAD Başkanı Musa Koç ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Belediye Başkanı Burhan Yenigün, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın her insanın mecburi görevi olduğunu söyledi. Dinin yardımlaşmaya verdiği öneme de değinen Yenigün "Bizler sadece yol, altyapı ve temizlik işleri yapan bir zihniyetle belediyecilik yapmıyoruz. Yoksul halkımızla bir dayanışma içine girdik. Hükümetimiz valilikler aracılığıyla yardımlarını her alanda gerçekleştirirken, biz de kurum olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Hatta bu işlerin rahat yürütülmesi için Sosyal ve Yardımlaşma İşler Müdürlüğü ve ilgili başkan yardımcılığı oluşturduk. Ayrıca sizin ve duyarlı halkımızın sayesinde ihtiyaç sahiplerine daha fazla el uzatılacaktır" dedi. 

VAFKİYAD Başkanı Musa Koç ise yardıma ihtiyacı olan kişi sayısının gittikçe çoğaldığına dikkat çekerek, "El birliği ve duyarlı vatandaşlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Size ve belediye çalışanlarına duyarlı davranışınızdan dolayı yönetimim ve yardıma ihtiyacı olanlar adına teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 17:40:48
Güncelleme :22 Aralık 2008 Pazartesi 18:44:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?