5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Buyurun kahvaltıya

BUYURUN KAHVALTIYA

Van'ın Muradiye ilçesinde, Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Çocuk Şenliği ve Festivali kapsamındaki okul-aile kaynaşması ilk etkinliği gerçekleştirildi. Anasınıfı öğrencileri ilk kez aileleri ile birlikte bir araya gelerek kahvaltı yaptılar.

İlçe Kaymakamı Metin Esen'in katkılarıyla Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda okul öncesi eğitimi gören anasınıfı öğrencileri aileleri ile birlikte Muradiye Çok Programlı Lise'nin yemek salonunda bir araya gelerek keyifli bir kahvaltı yapmanın tadını çıkardılar. Okul Müdürü Zafer Kayakeser, İlçe Kaymakamı Esen'in direktifleriyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi'nin hazırlamış olduğu proje kapsamında veliler ve öğrencilerin daha iyi kaynaşması için böyle bir proje hazırladıklarını söyledi. Kayakeser "Bizler de bu proje kapsamında öğrencilerimizle bir kahvaltı hazırlamayı uygu gördük. Şimdi bütün velilerimizle birlikte lise salonunda bir araya gelerek güzel bir kahvaltı yapmanın keyfini yaşıyorlar öğrencilerimiz. Böyle projeler devam ederse hem öğrencilerimiz ve hem de velilerimiz çok daha iyi kaynaşmış olacaklar. Bu da eğitim ve öğretim için iyi bir etkinlik olacaktır" dedi

Öğrenci velileri ise projeyi çok güzel bulduklarını söylediler. Devamının daha iyi olacağını anlatan veliler "Bir kere olması yeterli değil, belirli aralıklarla daha kapsamlı bir şekilde, kapalı bir ortamda değil de açık havada piknik şeklinde çocukların temiz bir ortamda ve temiz bir hava teneffüsü içerisinde yapılması daha uygun olur diye düşünüyoruz. Bu güzel etkinliği düzenleyen yetkililere teşekkür ediyoruz" dediler.

Anasınıfı öğretmeni Aygül Bakır ise "Tüm velilerimizi burada bir arada bulmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. İnşallah bu etkinlikler sürekli olur, aile öğrenciler el ele çok güzel etkinlikler olacak. Mayıs ayında düzenlenecek tük etkinliklerimize tüm velilerimiz davetlidir" dedi.

BUYURUN KAHVALTIYA
BUYURUN KAHVALTIYA
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2011 Perşembe 16:29:02
Güncelleme :5 Mayıs 2011 Perşembe 16:36:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?