6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Buzhane Mahallesi'ne yeni yol

BUZHANE MAHALLESİ'NE 20 METRE GENİŞLİKTE YENİ BİR YOL

Van Belediyesi, Buzhane Mahallesi'nde 20 metre genişliğinde yeni bir stabilize yolu tamamlayarak açılışını gerçekleştirdi.

Mahallede, Derviş Demircioğlu caddesine paralel yeni bir imar yolunun açılması için 10 günden beridir çalışmaları sürdüren belediye ekipleri 10 günlük kısa bir süre içerisinde 1 kilometre uzunluğundaki yolu tamamladılar. Mahalleye giderek incelemelerde bulunan Van Belediye Başkanı Bekir Kaya, yolun kısa bir süre içerisinde bitirildiğini, daha önce de mahallede 800 metre yolun yapılarak açılışının gerçekleştirildiğini söyledi. Çalışmaların durmadan devam edeceğini aktaran Kaya, yıl içerisinde bir çok yolun genişletme ve yeni yol çalışmalarında yapılacağını söyledi.

Mahalle Muhtarı Hamdi Zengin ise Kaya ve belediye çalışanlarına teşekkür ederek, mahallerinin yeni bir vizyona kavuştuğunu söyledi. Belediye çalışmalarından övgü ile söz eden Zengin, bu tür çalışmaların yıl içerisinde de devam etmesini istedi.

Çalışmaların bittiği yolda çocukların bisikletleri tur atması gözden kaçmazken, Kaya ve beraberindekiler incelemenin ardından mahalleden ayrıldı.

BUZHANE MAHALLESİ'NE 20 METRE GENİŞLİKTE YENİ BİR YOL
BUZHANE MAHALLESİ'NE 20 METRE GENİŞLİKTE YENİ BİR YOL
İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2010 Pazartesi 12:10:05
Güncelleme :5 Nisan 2010 Pazartesi 12:16:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?