5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Cadde ortasında silah çekildi

Van'da cadde ortasında alacağını isteyen borçlusuna silah çeken şahıs, bölgeden geçen emniyet amiri tarafından kıskıvrak yakaladı. 

Edinilen bilgiye göre, olay Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Şehir Parkı önünde meydana geldi. R.A. isimli şahıs, alacaklısı olduğu E.Y.'yi kazı kazan oynarken görünce yanına giderek parasını istedi. Bunun üzerine şahıslar arasında geçen kısa süreli tartışma büyümeden R.A. olay yerinden ayrıldı. Kısa bir süre sonra E.Y. Şehir Parkı önüne gelerek belinden çıkardığı tabancayla borçlusu olduğu R.A.'ya doğru tuttuktan sonra kaçmaya başladı. O sırada olayın yaşandığı bölgeden geçen 2 Nisan Polis Merkezi Amiri Kenan Özkan, şahsı silahı ile birlikte kıskıvrak yakalayarak polis ekiplerine teslim etti. Her iki şahsın ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürülürken, silahın ise kuru sıkı olduğu tespit edildi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2009 Cumartesi 11:14:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İLHAN IP: 88.231.56.xxx Tarih : 27.01.2009 22:26:27

olur böyle vakalar türk polisi yakalar .kardeşim sende orası şehrin göbeği silah çekilir mi heee çekersen de böyle yakalanırsın,haklı alacaklı diyecem ama ne oldu böyle silah gitti bi ton para cezası mahkeme falan onun için akıllı ol keskin sirke sana zarar verdi aldın mı alacağını olmaz olmaz o kadar ıssız sokak var soğuk kanlı ol .