7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Cadde ve sokaklar tertemiz...

VAN BELEDİYESİ'NDEN CADDE VE SOKAK TEMİZLİĞİ

Van Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, parke taşı ve asfaltı yeni yapılan yolları yıkayarak tertemiz bir görünüm kazandırıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, düzenli olarak sokak ve caddeleri yıkayarak kentin temiz olması için yoğun gayret gösteriyor. Yapımı tamamlanan tüm cadde ve sokaklarda yürütülen yol yıkama hizmeti ile kentin temiz bir görünüme kavuşması sağlanıyor.

Çalışmaları yerinde izleyen Belediye Başkan Yardımcısı Selim Bozyiğit ve Temizlik İşleri Müdürü İrfan Kaval, ekiplere katkılarından dolayı teşekkür etti. Belediye Başkan Yardımcısı Selim Bozyiğit, “Genel olarak parke taşı ve asfalt yaptığımız cadde ve sokakların temiz görünüme kavuşması için yıkıyoruz. Bugünde tarihi ve turistik bir yer olan Kale Yolu'nun yıkanmasını gerçekleştirdik. Ayrıca hastane, okul, cami ve resmi kurumların da önlerini yıkıyoruz. Amaç; daha temiz, yaşanılabilir, örnek bir kent oluşturmaktır. Mevcut iki yıkama aracı sayısını dörde çıkararak daha etkin bir çalışma yürütmeyi hedefliyoruz. Halkımızın hizmetlerden duyduğu memnuniyet de bizlere ayrı bir şevk ve heyecan veriyor” dedi.

VAN BELEDİYESİ'NDEN CADDE VE SOKAK TEMİZLİĞİ
VAN BELEDİYESİ'NDEN CADDE VE SOKAK TEMİZLİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2010 Cuma 11:00:00
Güncelleme :10 Aralık 2010 Cuma 14:15:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sinan vanlı IP: 95.9.39.xxx Tarih : 17.12.2010 14:55:03

diğer belediye başkanının yapmadığı hareketleri bu belediye yapıyor yapacak tabiki çünkü halkın gözünde iyi gözükmek için bunları yapıyorlar işi biliyorlar tabiki ama bunu unutmamamız lazım pkk ya destek veren kişiler memleketi göze hoş şeylerle kandıramaz içlerindeki niyet belli vanlı olmayan biri gelmiş belediye başkanı olmuş hakkarilisi şırmaklısı geldi vanı ıstila ettiler gitsinler vanı vanlılara bıraksınlar biz onların hiç bir şeyini istemliyoruz  bize köstek olmasınlar hadi kendi memleketinize