3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Çakacak'dan bayram ziyaretleri

Van Valisi Özdemir Çakacak, eşi Kevser Çakacak ile birlikte Kurban Bayramı nedeniyle çocuk yuvasını ve kız yetiştirme yurdunu ziyaret etti.
 
Van Valisi Özdemir Çakacak , eşi Kevser Çakacak, AK Parti Van Milletvekili Gülşen Orhan, Vali Yardımcısı Halil Berk, Emniyet Müdür Vekili Önder Okşar ile birlikte Seyit Fehim Arvasi Mahallesi'nde bulunun Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı çocuk yetiştirme yurdunda kalan çocukları ziyaret etti. Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal Çelik ve çocuklar tarafından kapıda karşılanan Çakacak çiftine çikolata ve kolonya ikram edildi. Daha sonra yuvada kalan çocukları tek tek öpen Vali Çakacak ve eşi, çocuklarla oturarak bir süre sohbet ettiler. 

Tatlılar ikram edilirken. Vali Çakacak ise çocukların kola bardaklarını doldurdu. Çakacak çifti, her çocuğa 50 YTL bayram harçlığı dağıttı. Yuvadan ayrılmadan önce Çakacak çifti ile AK Parti Van Milletvekili Gülşen Orhan, çocuklar için yaptırılan oyuncak odasını hizmete açtıktan sonra yuvadan ayrıldılar. 

Daha sonra Selimbey Mahallesi'nde bulunan kız yetiştirme yurduna geçen Çakacak ve beraberindekiler burada kalan kız çocuklarının bayramlarını kutlayarak, kendilerine bayram harçlığı dağıttı. Yapılan ziyaretlerin ardından Vali Çakacak daha sonra Van M Tipi Kapalı Cezaevi'ni geçti.

iha
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2008 Pazartesi 17:04:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?