5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Çakacak'ın veda ziyaretleri

Son Valiler Kararnamesi ile Uşak Valiliği'ne atanan Van Valisi Özdemir Çakacak, veda ziyaretlerine başladı.


Van Ticaret ve Sanayi Odası'na (VATSO) veda ziyaretinde bulunan Vali Özdemir Çakacak, VATSO Yönetim Kurul Başkanı Zahir Kandaşoğlu, VATSO Meclis Başkanı Ata Altay ve odanın yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kandaşoğlu'nun makamında gerçekleşen ziyarette bir konuşma yapan Vali Çakacak, Van'da ayrılmanın üzüntüsünü yaşadığını belirtti. İnsanların bir Van'a gelirken, bir de ayrılırken ağladığını belirten Vali Çakacak, hiç bir zaman Van'ı ve Vanlıları unutmayacağını belirtti. Gittiği her yerde Vanlıların sıcak ilgisini ve misafirperverliğini anlatacağını söyleyen Vali Çakacak, "Yolcu olarak da Uşak'a yolunuz düşerse orada bir hemşehrinizin olduğunu hiç bir zaman unutmayın" dedi.


İş adamları olarak biraz stresli ve heyecanlı olduklarını anlatan VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu ise Van'ın kalkınması ve turizminin gelişmesi için 2 yıla aşkın bir süredir oda olarak kendilerine destek vermeye çalıştıklarını söyledi. Kandaşoğlu, "Bu süre içerisinde ister istemez bazı sıkıntılarımız oldu.

Sizden özür diliyorum. Size ve ailenize sağlık, yeni görevinizde de başarılar dilerim. Gittiğiniz herde Van'ı tanıtacağınıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

VALİ ÇAKACAK VESOB'U DA ZİYARET ETTİ


Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (VESOB) de ziyaret eden Vali Çakacak, birlik Başkanı Hüsamettin Çelik ile görüştü. Burada da bir konuşma yapan Çakacak, "Van'da güzel hizmetler yapma fırsatı bulduk. Van'da görev yapmak bir güzelliktir. Valilik olarak yaptığımız çalışmalarda sivil toplum örgütleri başka olmak üzere herkesimin desteğini gördük. Bunun yanında güzel hatıralarımız oldu.

Çünkü biz Vanlıya her zaman yakın olmak istedik. Samimiyetle hizmet ettik. Güzel ilişkilerimiz ve dostluklarımız oldu. Van'ı ve dostlarımızı hiçbir zaman unutmayacağım. Sizleri yeni görev yerim olan Uşak'a da beklerim. Van'da olduğu gibi Uşak'ta da kapımız sizlere her zaman açık olacak" ifadelerini kullandı.


VESOB Başkanı Çelik ise Vali Çakacak'a esnafa verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Vali Çakacak'a yeni görevinde de başarılar dileyen Çelik, Vali Çakacak'a esnafa verdiği desteklerden dolayı bir de plaket takdim etti.
 

İha
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2009 Salı 18:26:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?