5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Çakır incelemelerde bulundu

Vali Nurullah Çakır Yenice ilçesi ve Yortan beldesinde bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulundu.


Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Yenice İlçesine giden Vali Nurullah Çakır, ilk olarak Yortan beldesine geçerek Yortan Lisesi'ni ziyaret etti. Vali Nurullah Çakır'a Yenice ziyaretleri sırasında eşi Cemile Çakır, Yenice Kaymakamı Mehmet Fatih Çiçekli, Eskipazar Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Yortan Beldesi Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun ve İl Genel Meclis Başkanı Hüsnü Özcan eşlik etti. Vali Nurullah Çakır daha sonra Çakıllar, Karahasanlar ve Mudullar köylerini gezerek asfalt çalışması yapılan köy yollarında incelemelerde bulundu. Köy ziyaretleri sırasında vatandaşlarla sohbet eden Vali Nurullah Çakır, sıkıntıların en kısa sürede giderileceğini söyledi.
Vali Çakır, daha sonra Yenice ilçesine giderek burada Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliği ile açılan Ağaç işleri kursu yıl sonu sergisi açılışına katıldı. Ağaç işleri kursu yıl sonu sergi açılışını Vali Nurullah Çakır, Yenice Kaymakamı Mehmet Fatih Çiçekli, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı ve İl Genel Meclisi Başkanı Hüsnü Özcan birlikte açtı.


Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından ağaç işleri kursunu başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikaları Vali Nurullah Çakır tarafından verildi. Yenice Kaymakamı Mehmet Fatih Çiçekli, sergide yer alan ve yapımı devam eden Yenice Kaymakamlık binası maketi önünde Vali Nurullah Çakır'a bilgiler verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2009 Cumartesi 19:17:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?