5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Çaldıran'da futbol coşkusu

Van'ın Çaldıran ilçesi Zahide-Mehmet Salih Tamince Lisesi tarafından geleneksel hale getirilen sınıflar arası futbol turnuvası başladı.

Ayazlar halı sahada 13 takımın katıldığı halı saha futbol turnuvasının oynanan açılış maçında 9-B sınıfı 11-SOS-B sınıfını 8-3 yenerek bir üst tura çıkmayı başardı.
Turnuva hakkında bilgi veren okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Yıldırım Dinçadam, öğrencilerin bu tür etkinliklerle tüm yorgunluğunu attığını belirterek, "Yaklaşan sömestr tatili nedeniyle öğrenciler bu dönem ciddi sınav stresi yaşıyorlar. Böyle sportif faaliyetlerle hem stres atıp rahatlıyor hem de moral bularak motive oluyorlar. Gelecek sene öğrencilerin istekleri doğrultusunda daha kapsamlı bir turnuva düzenlemeyi düşünüyoruz" dedi.

Okul Müdürü Murat Mutlu ise böylesine sosyal aktivitelerin öğrenciler arasında paylaşım, yardımlaşma ve kaynaşma duygularının gelişip artmasını sağladığını belirterek tüm öğrencilere başarılar diledi.

Eleme usulü ile oynanacak maçlar yaklaşık 3 hafta sürecek. Futbol turnuvası sonunda dereceye giren takımlara kupanın yanı sıra çeşitli ödüller verilecek.

İha
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2009 Çarşamba 17:28:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?