5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Çalıntı araç polisi harekete geçirdi

Van'da kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından düz kontak yapılarak çalınan ve mazotu bitince sokak ortasına terk edilen minibüs polisi alarma geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Serhat Mahallesi'nde ikamet eden M.Y.Z. isimli şahıs, önceki akşam evinin önünde park ettiği 65 ER 099 plakalı minibüsünü sabah yerinde görmeyince polise haber verdi. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, minibüsün plakasını alarak çalışmalarına başladı.

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bugün sabah saatlerinde Abdurrahman Gazi Mahallesi Fatih Caddesi Kısmet Sokak üzerinde icra ettikleri faaliyetler esnasında çalıntı minibüsün sokakta terk edilmiş vaziyette olduğunu gördü. Bunun üzerine minibüsün etrafında geniş güvenlik önlemi alarak bomba imha ekiplerini haber verdiler. Bölgeye giden bomba imha uzmanları minibüsü dedektör köpeği Şaina ile birlikte yaptıkları incelemede olumsuz bir duruma rastlanmadı. Daha sonra Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri, minibüste yaptıkları incelemenin ardından sahibine teslim edilmek üzere çekici ile Tuşpa Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü.

Kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin düz kontak yaparak çaldıkları minibüsün mazotu bitince sokak ortasına terk ettikleri belirlendi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 11:00:33
Güncelleme :18 Mart 2009 Çarşamba 11:29:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?