5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Canını Çomar'a borçlu!

VAN'DA BIÇAKLI SALDIRI

Van'da 3 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 15 yaşındaki kızı yakınlarda bulunan bekçi köpeği kurtardı.

Edinilen bilgiye göre olay, İskele Caddesi üzerinde bulunan özel bir şirkete ait yem fabrikası yanındaki boş arazide meydana geldi.

İsimleri henüz öğrenilemeyen 3 kişi, 15 yaşındaki S.Ş. isimli genç kızla tartıştı.

Tartışmanın ardından S.Ş., kimliği belirlenemeyen bu kişilerin bıçaklı saldırısına uğrayarak her iki bacağından ve kolundan yaralandı. Bunun üzerine boş arazinin yanındaki yem fabrikasını koruyan Çomar isimli bekçi köpeğinin saldırdığı 3 kişi olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen Erek Polis Merkezi Amirliği ekipleri durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

Polislerden sonra olay yerine giden basın mensupları arasında Anadolu Ajansı Van yurt muhabiri ve aynı zamanda ilk yardım uzmanı Necat Hasar yaralı S.Ş.'ye ilk yardımda bulundu. İlk yardımın ardından S.Ş., olay yerine giden 112 Acil Servis ambulansı ile Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

VAN'DA BIÇAKLI SALDIRI
VAN'DA BIÇAKLI SALDIRI
VAN'DA BIÇAKLI SALDIRI
VAN'DA BIÇAKLI SALDIRI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2009 Cumartesi 19:25:02
Güncelleme :21 Kasım 2009 Cumartesi 19:45:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
umutgurpinar IP: 88.226.188.xxx Tarih : 22.11.2009 08:39:15

Geçmiş olsun, Acil şifalar dilerim, ne günlere kaldık erkeğim diyenler kadın bıcaklıyorlar, ne günlere kaldık onca adam icinde 1 tane ilk yardımcı eğitimlisi var, kendi başına gelmedikce neden ilk yardım kurslarından, sivil savunma kurslarından, yangın doğal afet kurslarından, uzak dururuz, keşkem toplum ile ilgili tüm birimler sadece muhabirler değil, polisler, öğretmenler, askerler, memurlar, işciler, esnaflar, gitmek icin değil gercekten bu eğitimleri alabilse