5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Çarşı'dan örnek davranış

Van'ın Erciş ilçesinde depremden etkilenen vatandaşlara yardım malzemesi getiren Beşiktaş Çarşı grubu liderleri depremzedelerin gönlünde taht kurdu.

Getirilen malzemeleri TIR'dan kendi elleriyle Türk Kızılay deposuna indiren Çarşı gurubu liderleri, çocuklara da kendi elleriyle oyuncak dağıttı

Beşiktaş'ın Çarşı grubu taraftarları tarafından düzenlenen yardım kampanyasında toplanan muhtelif türde malzemeler liderleri tarafından Erciş'e ulaştırıldı. Akşam Beşiktaş maçını taraftarlarla izleyen Çarşı gurubu liderleri sabah ise yardım malzemelerinin taşındığı TIR'daki malzemeleri kendi elleriyle depoya yerleştirdi.

Çarşı gurubu liderlerinden Cem Yakışkan deprem bölgesinde mağduriyetini ne olduğunu kendi gözleriyle gördüklerini belirterek, "Burada mağduriyeti gördük. Bir nebze faydamız olduysa ne mutlu bize. İnsanların halini gördük, güneşi getirmeye çalıştık. Beşiktaş taraftarının sıcaklığını hissetiler. Teşekkür ediyorlar. Ben de tüm Beşiktaş taraftarına Beşiktaş Belediyesi'ne, Beşiktaş oyuncularına. Bizim dün akşamki sevincimizi görmeniz lazımdı. Tüm Beşiktaş camiasına teşekkür ediyorum" dedi.

Türk Kızılay Erciş Sorumlusu Halil Aksüt ise, yapılan yardımının önemine değinerek, "Atmosfer hakikaten çok güzel. Buradan Beşiktaş'a yürekten teşekkür ediyorum. Tek anlamda bir sosyal sorumluluk projesine imza attılar. Van'daki Erciş'teki afetzedelerinin yanında olduğunu güzel bir şekilde ifade ettiler. Sadece işi spor olan elit bir kesimin işinin spor olmadığını sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde de toplumun önderi olduğunu, toplumda çok güzel insanlar olduğunu çok güzel bir şekilde ifade ettiler. Ben kendilerine Türk Kızılay adına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

6 kişiden oluşan Beşiktaş Çarşı gurubu liderleri, getirilen malzemeleri Kızılay deposuna indirdikten sonra çocuklara çeşitli oyuncaklar dağıtıp, taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdiler.

iha
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2011 Cumartesi 12:41:02
Güncelleme :3 Aralık 2011 Cumartesi 14:16:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?