6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Çelik'ten spor kompleksi sözü

BAŞKAN ÇELİK'TEN TRİBÜN YERİNE SPOR KOMPLEKSİ SÖZÜ

Van'ın Muradiye İlçesi Sosyal Aktivite Derneği başkan ve üyeleri, harabeye dönen tribün sorununun çözümüne destek bulmak için Belediye Başkanı İzzet Çelik'i makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı makamında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı İzzet Çelik tarafından sıcak karşılanan dernek yetkilileri, ziyaret sebeplerinin şehir stat tribünün biran evvel yıkılarak yerine spor kompleksinin yapılması olduğunu belirttiler. Başkan Çelik'e, amaç ve hedeflerini anlatan Dernek Başkanı Orhan Behçet; "İlçe gençlerinin kötü alışkanlıklarına ortam hazırlayan ve ilçemizin fiziki görünümünü olumsuz etkileyen stat tribününün İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün desteği ile de olsa yıkılarak yerine spor kompleksinin yapılmasını arzulamaktayız" dedi.

İlçenin sorunlarıyla ilgilenmelerinden dolayı misafirlerine teşekkür eden Belediye Başkanı İzzet Çelik ise "İlçemiz için yapılması gereken tüm hizmetleri en iyi şekilde yapmak istiyoruz. Bu konuyu da önemsiyoruz. En kısa zamanda gerekli girişimleri yaparak ilçemiz için iyi görünüm vermeyen stat tribünün yıkılarak yerine spor kompleksinin yapılması için elimizden gelen her türlü gayreti sarf edeceğiz" dedi.

BAŞKAN ÇELİK'TEN TRİBÜN YERİNE SPOR KOMPLEKSİ SÖZÜ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2010 Salı 15:07:03
Güncelleme :16 Şubat 2010 Salı 19:44:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
rotasız kaptan IP: 81.213.216.xxx Tarih : 17.02.2010 09:54:40

helal be muhtarım  sizin gibileri bu muradiyede olduğu sürece artık muradiyenin sırtı yere gelmez inş  bide sayın muhtarım şu hırsızlık olayına  bir care bulsanız cok  seviniriz vallahi. her gün bir dükkan soyuluyor yazık günahdır .. saygılarımla  güzel muradiyeye için el ele........