5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

CHP çalışmalara başladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Van seçim bürosu düzenlenen törenle açıldı.

CHP Van Belediye Başkan Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Dr. Ahmet Hamdi Orhan'ın çalışmalarını sürdüreceği İrfan Baştuğ Caddesi üzerinde bulunan seçim bürosu açılışına Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Halil Kartal, ilçe belediye başkan adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Halil Kartal, "Vatandaşlarımız doğumdan ölüme kadar belediye ile ve hizmetleri ile iç içe. Bu yüzden oy verirken iyi düşünmek lazım. Çalmayacak, çırpmayacak, çaldırmayacak ve çırptırmayacak adaya oy vermeli. Bilim adamı adayımız, hemşehrimiz, kardeşimiz Dr. Ahmet Hamdi Orhan'ın arkasında durun. O bu dürüstlükte bir arkadaş. Ak Parti'ye artık dur demenin zamanı bu yerel seçimlerdir. Sandıkta oy verirken bunları düşünün. Yüzde 47 ile iktidardayız diyorlar. Demokrasi gereği oy veren herkesin temsil hakkı vardır. Biz Van'da bu seçimde yüzde 20'nin üzerinde oy alacağız. Bu konuda iddialıyız. Onlara bir şans daha vermeyin" dedi.

Dr. Ahmet Hamdi Orhan ise yaptığı konuşmada tüm Van halkının desteklerini beklediklerini ifade ederek, "İyi projeler ile geliyoruz. Sorunları biliyoruz. Çözümlerimiz hazır. Kaynaklarımızı hoyratça kullananlardan kurtulacağız" diye konuştu.

Açılışın ardından açılışa katılanlara çeşitli ikramlar yapıldı.

iha
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2009 Cumartesi 15:20:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?