3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

CHP'ye öğretim üyesi aday adayı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Mimarlık Mühendislik Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Ahmet Hamdi Orhan, Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Van Belediye Başkanı aday adayı olduğunu açıkladı. 

Beyaz Saray Düğün Salonu'nda parti teşkilatı tarafından aday adaylığı başvurusu dolayısı ile bir tören düzenlendi. CHP İl Başkanı Halil Kartal'ın açılış konuşmasını yapmasının ardından Van Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklamak üzere kürsüye gelen Doç. Dr. Orhan, Türkiye'nin baş döndürücü hızla değişim sürecine girdiğini belirtti. Bu değişimin net bir şekilde izlendiğini ifade eden Doç. Dr. Orhan, bu süreçte Van'a da daha iyi hizmetin sunulması için CHP'den Van Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. Orhan, projeleri arasında metrobüs, katlı otoparklar, uydu kentler, temiz su arıtma sistemi, yeni yol ile bulvarlar, kültür merkezleri gibi bir çok yatırımın bulunduğunu dile getirdi. 

Yapılan konuşmanın ardından Doç. Dr. Orhan'ın projelerinin bulunduğu slayt sunumun izlenmesinin ardından Doç. Dr. Orhan'a Gevaş eski Belediye Başkanı Faik Tan tarafından rozeti takıldı. Katılım gösteren diğer üyelerin rozetlerinin takılmasıyla tören sona erdi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2008 Cumartesi 17:16:51
Güncelleme :27 Aralık 2008 Cumartesi 17:26:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?