5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Çiftci'den 'Anneler Günü' mesajı

Van Gölü Çevresi Belediyeler Birliği ve Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftci, '10 Mayıs Anneler Günü' nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.


Başkan Fatih Çiftci, yayınladığı yazılı mesajında annelerin, sabrın, affediciliğin, hoşgörünün, bilgeliğin, fedakarlığın, sevgi, saygının ve tüm yüce duyguların timsali olduğunu belirtti. Annelerin evlatlarına karşı beslediği sevginin, dünyanın karşılık beklenmeksizin duyulan tek sevgisi olduğunu söyleyen Çiftçi, İslam dininin de anneliği yüce bir makama oturttuğunu ifade etti.

Çiftci, "Peygamber Efendimiz (S.A.V), 'Cennet annelerin ayağının altındadır' sözlerini bilmeyenimiz yoktur. İnancımızın ve geleneğimizin en yüce makama oturttuğu annelerimiz ailenin temel direğidir. Onların varlığı, fedakarlığı ve yüce gönüllülüğü aile olmanın sıcak iklimini kurar. Anne sevgisi ve şefkatinden ilhamını almış bir dünya dileklerimle, tüm annelerimiz ve anne adaylarımız ile birlikte, başta şehit anaları olmak üzere, evlat hasreti ile yürekleri dağlanmış, hüzünlü annelerimizin ve annelerinin şefkat ve sevgi hatıralarıyla bugünü buruk bir şekilde geçirenlerin 'Anneler Günü'nü en içten dileklerimle kutlarım" dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2009 Pazar 12:11:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muharrem altaş IP: 81.215.62.xxx Tarih : 11.05.2009 17:28:13

sayın   ERCİLERİN ilk önce anneler gününü kutlarım  başkanımız FATİH ÇİFTÇİYE saygılarımı iletitim bu önemli günde bu ilgiyi gösterdigi için.MUHARRREM ALTAŞ ERCİŞ ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ10/A 395