2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Çiftçiye kurumsal hat hizmeti

Van Ziraat Odası'nın girişimleri çerçevesinde Turkcell İletişim Hizmetleri Anonim Şirketi'nin iletişimi olmayan kentteki köylere 58 yeni baz istasyonun kurma çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Oda Başkanı Lütfü Özgökçe, Turkcell İletişim Hizmetleri Anonim Şirketi 2008 yılına ait en büyük yatırımını Van'a yaparken, çiftçilere ucuz hat ve kontör hizmetini de başlattığı bildirildi.

Turkcell'in ziraat odaları yetkilileri ile çiftçiler arasındaki iletişimi sağlaması için anlaşmaya vardığını ve cep telefonu çekmeyen köylerin bulunduğu alanlara 58 adet yeni baz istasyonu çalışmalarında sona varıldığını ifade eden Özgökçe "Turkcell şimdi de çiftçilerle ziraat odaları arasındaki iletişimin sağlanabilmesi için ucuz kontör ve hat hizmetine start verdi. Bu çalışmadan şimdiye kadar 300 çiftçimiz faydalanmıştır. Hat ve kontör almak isteyen çiftçimiz odamıza müracaat ederek bunları bizden alıyor. Kontörü bittiği taktirde tekrar odamıza gelerek ucuz fiyatlı kontörünü yüklüyor. Dışarıdaki Turkcell bayilerinde 100 kontör 16,5 YTL iken bizde 9 YTL, 250 kontör ise 38 YTL iken çiftçilerimiz için bu 21 YTL'ye satılmaktadır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2008 Pazartesi 19:03:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?