5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Cinnet geçiren baba dehşeti

Van'da bir şahıs, bilinmeyen bir nedenden dolayı geçirdiği cinnet sonucu eşini ve çocuklarını silahla vurduktan sonra ikamet ettiği apartmanın 5. katından atlayarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, olay Hafıziye Mahallesi İkinisan Caddesi üzerinde bulunan bir apartman dairesinde meydana geldi. Murat K. isimli şahıs bilinmeyen bir nedenden dolayı geçirdiği cinnet sonrası eşi Nermin, çocukları Gökhan, Muhammed ve Gökçe'yi silahla vurarak yaraladı. Kapıcının silah seslerini duyup polise haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Ekipler, şahsın evine gelerek kapıyı zorlayıp içeri girdiler. Yerde kanlar içerisinde yatan çocuklar 112 Acil Servis ekibiyle Yüzüncü Yıl Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Evde yapılan incelemede şahsın eşinin cansız bedeni ile karşılaşan ekipler babayı aramaya başladılar. Yapılan kontrolde Murat K.'nin olay sonrası kaldığı dairenin balkonundan atlayarak intihar ettiği belirlendi. Olay yerine gelen polis ekiplerin yaptığı inceleme sonucu cesetler otopsi yapılmak üzere Van Belediyesi'ne ait cenaze aracı ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne morguna kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Yaralılardan Gökhan K.'nın Van Adalet Sarayı'nda adli katip olarak çalıştığı, baba Murat K.'nın ise adli emanette çalıştığı öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 10:26:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?