5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Cinnet kurbanları toprağa verildi

Van'da bilinmeyen bir nedenden dolayı eşi ve çocuklarını silahla vurduktan sonra oturduğu binanın 5. katından atlayarak intihar eden adli emanet memuru ve eşi bugün toprağa verildi.


Van Adliyesi'nde 22 yıldır adli emanet memuru olarak çalışan Murat K., bilinmeyen bir nedenden dolayı geçirdiği cinnet sonrası silahla eşi Nermin K.'yi öldürürken, çocukları Gökhan, Muhammed ile Gökçe'yi de yaralayıp intihar etmişti. Olay sonrası Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve otopsileri yapılan Murat K. ve eşi Nermin K.'nin cenazeleri, Şerefiye Camii'nde kılınan öğle namazına müteakip Akköprü Mezarlığı'nda getirilerek toprağa verildiler. Cenaze törenine Cumhuriyet Başsavcısı Yahya Akçadırcı, savcı ve hakimlerin yanı sıra Murat K'nın mesai arkadaşları katıldı.


Öte yandan, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Murat K.'nın çocuklarının tedavilerinin ise sürdüğü bildirildi. Gökçe K. ile Gökhan K.'nin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, Muhammed K.'nın ise sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenildi.
 

İha
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 18:29:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?