5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Çocuklar bayram nöbetinde

ÇOCUKLARIN BAYRAM HARÇLIĞI NÖBETİ

Van'da düzenlenen resmi bayramlaşma sonrası harçlık almak için karşısında çocukları gören ve hazırlıksız olan Vali Vekili Ömer Özcan, önce "Oyuncak verin" dedi, oyuncak olmayınca "Harçlıklarınızı sonra vereceğiz" deyip ayrıldı.

İskele Öğretmenevi'nde düzenlenen bayramlaşma töreni sırasında Van Valisi Münir Karaloğlu'nun törende olduğunu duyan çocuklar harçlık almak için öğretmenevi önüne geldiler.

Daha sonra Vali Karaloğlu'nun olmadığını ve Yardımcısı Ömer Özcan'ın içeride olduğunu öğrenmeleri üzerine bazı çocuklar ayrılırken, bazıları da şanslarını denemek istedi. Vali Vekili Özcan ve beraberindekiler öğretmenevinden ayrıldıkları esnada karşısında çocukları görünce tokalaşarak bayramlarını kutladı. Birde ne uğradığını şaşıran Vali Vekili Özcan, harçlık yerine yanındakilere çocuklara oyuncak vermeleri istedi.

Araçta oyuncağın kalmadığını öğrenen Vali Vekili Özcan, hazırlıksız yakalandığı için çocuklara dönerek, "Harçlıklarınızı daha sonra vereceğiz" diyerek ayrıldı. Bazı çocuklar ise kendilerinin oyuncak değil de bayram harçlığı istediklerini söylerken, bunca zaman burada boşuna beklediklerini belirterek gülüp oynaya öğretmenevinin yanından ayrıldılar.

ÇOCUKLARIN BAYRAM HARÇLIĞI NÖBETİ
ÇOCUKLARIN BAYRAM HARÇLIĞI NÖBETİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2009 Cumartesi 17:19:00
Güncelleme :28 Kasım 2009 Cumartesi 17:23:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?