5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Çocukların kavgası ölüm getirdi

Van'da daha önceden çocukları arasında çıkan kavgaya ailelerin de karışması sonucu bir kişi aldığı bıçak darbesi sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saatlerinde Seyit Fehim Arvasi Mahallesi Sosyal Meskenler yanında meydana geldi. Yılmaz Aslan (43) ile B.Z. (29) daha önceden çocuklar arasında çıkan kavgadan dolayı tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu B.Z. yanında taşıdığı bıçağı Aslan'ın kalbine saplayarak olay yerinden kaçtı. Aslan, kaldırıldığı Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Olay sonrası bölgeye giden Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağı Ağır Şuçlar Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmalar neticesinde zanlı B.Z.'yi kısa sürede suç aleti bıçakla yakalayarak gözaltına aldı.

Ağır Şuçlar Büro Amirliği ekipleri olay yerinde zanlıya tatbikat yaptırırken, maktul Yılmaz Aslan'ın çocukları ile zanlı B.Z.'nin kardeşi aralarında olaydan 2-3 gün önce bir kavga meydana geldiği öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2009 Çarşamba 10:34:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?