2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Cüzdan sahibini buldu

Van Belediyesi'nin Garipler Mezarlığı'ndaki görevlisi tarafından bulunan ve içinde para ve maaş kartları olan cüzdan, Belediye Haber Merkezi personeli tarafından sahibine teslim edildi. 

Geçtiğimiz Ramazan Bayramı öncesi Garipler Mezarlığı'ndaki yakınlarını ziyarete giden Faik Acar (61) isimli vatandaş dönüşü esnasında cüzdanını kaybetti. Ardından kabirler etrafında dolaşan mezarlık görevlisi Soner Sarıca bulduğu cüzdanı anons ettirmek üzere Van Belediye Başkanlığı Haber Merkezi'ne teslim etti. 

Yapılan anonslarda bir netice elde edemeyen çalışanlar, parayı kaybeden vatandaşın isminden yola çıkarak telefonuna ulaştılar. Cüzdanı teslim almak üzere belediyeye gelen Faik Acar isimli vatandaş kaybettiği ve içerisinde 250 YTL ile maaş kartları yer alan cüzdanını haber merkezi görevlileri Ümit Girgin ve Burak Talay'ın elinden teslim aldı. 

Kaybettiği cüzdanını bulan mezarlık görevlisi Soner Sarıca başta olmak üzere görevlilere teşekkür eden Faik Acar, 250 YTL'den umudunu kestiğini fakat diğer kartların ise kendisi için çok önemli olduğunu dile getirdi. Böylesi örnek davranışın kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden Acar, Sarıca ilgililere teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 15:11:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?