7
Mayıs
2024
Salı
VAN

DAKA toplantısı ilgi görmedi

SADECE 2 ESNAFIN KATILDIĞI DAKA TOPLANTISI ERTELENDİ

Van'ın Gevaş ilçesinde düzenlenecek olan 'Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelere (KOBİ) Mali Destek Programı 2010 Yılı Teklif Çağrısı Değerlendirme Toplantısı' esnafların ilgi göstermemesi nedeniyle ertelendi.

Kültür Merkezi'nde düzenlenecek toplantıya, İlçe Kaymakamı Tahsin Aksu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahrettin Ceylan ile sadece 2 esnaf katıldı. Yeterli katılımın olmadığını gören Kaymakam Tahsin Aksu, durumdan duyduğu üzüntüyü dile getirerek "Söylenecek söz bulamıyorum, Allah esnafımıza bol kazanç versin" dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahrettin Ceylan ise, ayın 15'i ve tahsilat günü olması nedeniyle esnafın iştirak etmediğini söyledi.

DAKA Program Yönetimi Birim Uzmanı Harun Çiçek de, KOBİ teklif çağrısı hakkında esnafı bilgilendirmek amacıyla ilçeye geldiklerini ifade etti. Daha önceden gerekli duyuruların yapıldığını anlatan Çiçek "Fakat buna rağmen tahsilat günü olması nedeniyle beklenen katılım sağlanamadı. Her ne kadar vatandaşlarımız yeterli derecede ilgi göstermese de DAKA olarak tüm çalışma bölgemizdeki il ve ilçeler gibi Gevaş'a da hak ettiği önemi vermekteyiz. Bu nedenle 20 Ocak 2010 tarihinde tekrar ilçeye uğrayıp programımızı gerçekleştireceğiz. Bu defa yeterli katılımın sağlanmasını umut ediyoruz" şeklinde konuştu.

SADECE 2 ESNAFIN KATILDIĞI DAKA TOPLANTISI ERTELENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2010 Cuma 13:49:02
Güncelleme :15 Ocak 2010 Cuma 18:21:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?