2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Defterdar Erkınay'a veda

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Başkanı Zahir Kandaşoğlu, tayini Kırıkkale'ye çıkan Van Defterdarı Mehmet Erkınay'a veda yemeği verdi.


İskele Caddesi üzerinde bulunan Merkez Et Lokantası'nda düzenlenen yemek öncesi açıklama yapan Zahir Kandaşoğlu, Mehmet Erkınay'ın görev yaptığı süre içinde önemli icraatlarda bulunduğunu söyledi. Erkınay'ın kent için önemli çalışmalara ve projelere imza attığını ifade eden Kandaşoğlu, azim ve gayretinin herkese örnek olması gerektiğini dile getirdi. Kandaşoğlu, Erkınay'a teşekkür ederek, Kırıkkale ilinde yapacağı görevinde ise başarılar diledi.


Mehmet Erkınay da Van'da çok güzel günlerinin geçtiğini belirterek, bu kentin ve bölgenin insanına güzel çalışmalar yapmanın gayreti içinde olduklarını ifade etti. Bir çok kurumla işbirliği içerisinde olduklarını vurgulayan Erkınay, VATSO'nun her alanda kendilerini desteklediğini kaydetti. Erkınay, bu duyarlılıklarından dolayı VATSO Başkanı Kandaşoğlu'na teşekkür etti.


Konuşmaların ardından VATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Defterdar Mehmet Erkınay'a Van'da görev yaptığı süre içinde gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarından dolayı bir plaket takdim etti. Veda yemeğine Van Deftardarlığı personeli ve VATSO Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2008 Salı 14:40:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?