5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Demokratik açılıma kadın desteği

DEMOKRATİK AÇILIMA KADIN DESTEĞİ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Kadın Kolları Başkanı Nahide Hakan, başlatılan demokratik açılıma sürecinden en büyük desteği kadınlardan gördüklerini söyledi.

AK Parti Van Kadın Kolları Başkanlığı, olarak son 2 ay içerisinde neredeyse Van'daki tüm sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini belirten Hakan, sivil toplum kuruluşların halkın eğitimi, refahı ve sosyal hayatının gelişmesi açısından toplumdaki öneminin farkında olduklarını belirtti. Yoğun olarak mahalle toplantıları yaparak evlere misafir olduklarını söyleyen Hakan, hem vatandaşların dert ve sıkıntılarını dinleyip yardımcı olmaya çalıştıklarını hem de demokratik açılım süreci hakkında bilgi verdiklerini ifade etti. Kadınların demokratik açılıma sağduyu ile yaklaştıklarını vurgulayan Hakan, "Demokratik açılım sürecinde en büyük desteği kadınlardan görüyoruz. Çünkü onlar her şeyden önce annedirler. En büyük bedelleri de onlar ödemişler" dedi.

AK Parti Van Kadın Kolları Başkanı Nahide Hakan, bunların yanı sıra parti içi faaliyetler kapsamında da Kurban Bayramı öncesi 500 aileye temel gıda yardımında bulunduklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2009 Cumartesi 16:08:02
Güncelleme :5 Aralık 2009 Cumartesi 17:16:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?