5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Depremzedeye yangın şoku!

Van'da meydana gelen depremin ardından sığındıkları çadırın yanması sonucu Metin ailesi ortada kalırken, iki çocuğu yanarak yaralandı.

Selimbey Mahallesi'nde oturan Yusuf Metin isimli vatandaş, 7.2'lik depremde hasar gören, 5,6'lik depremle artık oturulamaz hale gelen evini terk ederek 4 çocuğu ile çadıra sığındı.

Metin, sığındığı çadırın yanması sonucu yine dışarıda kaldı. Dün gece oturdukları sırada soba bacasının geçtiği yerden çadırın tutuşmasıyla birlikte bir anda alevler içerisinde kaldıklarını belirten baba Yusuf Metin, çocuklarını etrafta çadır kuran vatandaşların desteği ile yaralı kurtardığını kaydetti.

Çadırın tutuşması ile sobanın üzerinde bulunan sıcak suyun dökülmesi ile birlikte Bünyamin (14) ve Zehra Metin (9) isimli çocuklarının yandığını anlatan Metin, çocuklarının büyük ölçüde yanmasına rağmen yapılan pansumanın ardından taburcu edildiklerini bildirdi.

Dün geceden beri gerdikleri naylonun altında kaldıklarını dile getiren Metin, artık göç zamanının geldiğini ve bugün akşam saatlerinde çocuklarını alarak İstanbul'a gideceğini ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2011 Salı 09:35:12
Güncelleme :15 Kasım 2011 Salı 09:37:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?