5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Dinçer'den Yenigün'e ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Milletvekili İkram Dinçer, Belediye Başkanı Burhan Yenigün'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanlığı görevi için Ak Parti'den yeniden aday gösterilen Başkan Burhan Yenigün'ü makamında tebrik eden Milletvekili İkram Dinçer, hayırlı olsun temennilerinde bulundu. Belediye Başkanı Yenigün'ün Van'ı 5 yıllık süreçte birçok hizmetle tanıştırdığını söyleyen Milletvekili Dinçer, bu nedenle de partilerinin kendisiyle devam kararı aldığını ifade etti. Verilen karardan gayet memnun olduklarını söyleyen Dinçer "Van için 2'inci bir hizmet dönemi başlayacaktır. Daha önce olduğu gibi bu dönemde de yepyeni projeler hayata geçecektir. Bizler yapılan güzel hizmetlere şahitlik ettik. Aynı tempo ve kararlılıkla Van Belediyesi kaldığı yerden hizmete devam ettirecektir. Belediye başkanımız ve aynı zamanda belediye başkan adayımız Burhan Yenigün'ü tebrik ediyor, Van için hayırlı olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Burhan Yenigün ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Sayın Başbakanımızın ve parti teşkilatımızın bizi tekrar adaylığa layık görmesinden son derece memnuniyet duyduk. Bundan sonra da hiçbir şekilde ayrım yapmaksızın herkese eşit bir hizmet anlayışı ile yolumuza devam edeceğiz. Halkımızın destekleri ile çağdaş bir Van için başlatmış olduğumuz projelerimizin tümünü hayata geçirme imkanı bulacağız. Biz hizmet sevdalısı olarak yola çıktık. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Biz icraatlarımızla halkın karşısındayız. Üstlendiğimiz sorumluluğu şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da yine en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağız. Herkese teşekkür ederim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2009 Pazartesi 19:13:01
Güncelleme :6 Ocak 2009 Salı 00:13:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?