6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Doktordan eğitime destek

DOKTORDAN EĞİTİME DESTEK

Van'ın Muradiye ilçesinde görev yapan Dr. M. Ali Tunç tarafından temin edilen tatil, hikaye ve beceri geliştirme kitapları, Açıkyol köyünde eğitim öğretim gören öğrencilere dağıtıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Cüneyt Arvas ile birlikte Açıkyol Köyü İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Dr. M. Ali Tunç, bir süre öğrencilerle sohbet etti. Dr. Tunç, "Biz okuduğumuz zaman kaynak kitaplara çok ihtiyaç duyardık. Ama maalesef her istediğimizi bulmamız zor oluyordu. Şimdi ise devlet her imkanı sağlıyor. Ancak bizim de eğitiminize bir katkımız olsun amacıyla elimizden geldiği kadarıyla destek olmaya çalışacağız. Yeter ki sizler de okuyun, millete, devlete ve ailenize bir katkınız olsun" diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Cüneyt Arvas ise, Dr. M. Ali Tunç'un bu duyarlı davranışlarından dolayı eğitimciler adına kendisine teşekkür ettiğini belirtti. Arvas, öğrencilere hitaben "Bakın, okuyanları ancak okuyanlar anlar. Sizler de okumaya önem verir ve yaz tatilinde de verilen kitapları ve daha başka kaynaklardan edindiğiniz kitapları okursanız ileride birer doktor, öğretmen ve faydalı insanlar olarak yetişirsiniz. Bu vesile ile sizler adına Dr. M. Ali Tunç ve diğer tüm eğitim gönüllülerine teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra tatil, hikaye ve beceri kazandırma kitapları öğrencilere dağıtıldı.

DOKTORDAN EĞİTİME DESTEK
DOKTORDAN EĞİTİME DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2010 Salı 12:20:00
Güncelleme :8 Haziran 2010 Salı 12:30:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
BARAN BABAOĞLU IP: 85.101.129.xxx Tarih : 8.06.2010 17:44:33

bu konuda gerçek olan şeyler vardır bu sevgili mehmet ali hocanın ilk yaptığı ya da göstermelik olan birşeyi değildir ki mehmet ali tunç hastanemizin baştabiliğini yapmış bir insan olup senelerdir o memlekette hizmet veren doktorlardandır çok insanın ilaç parasını vermiş bir çok insana gerek muayenehane sinde gerekse gecenin bi vakti evine gidip muane etmiş bi insandır benim anlamadığım bişey var bu işte bakın bu hayır hasenatları yapan mehmet ali tunç 'un yaptığı saygı ve taktir edilecek birşey ve milli eğitim bazı şeylere el atsa diye düşünüyorum diyiceksinizki örnek ver diye siz sormadan ben cvp vereyim ilçemizde 2 lise ve birçok ilk öğretim okulu mevcut bu şuna tekabül eder milli eğitim müdürlüğü olarak lise sınavlarına ve öss gibi sınavlar için okullarda görev yapan öğretmenlerden ücretsiz ders vermeye yönelik bi sistem çalışması yapsa güzel bişey olmazmı ve böyle bi sistem için tüm öğretmenleri biyerde toplayıp bi konferans verse iyi olmazmı bunu cüneyt beye sormak istiyorum ülkenin ekonomisi belli seviyede ve ilçemiz halkının maddi olanakları çok iç açıcı değil dershaneye çocuğunu yazdıramayan insanlar var  bunun için sayın müdürümüz kendini o ana babanın yerine koysa nasıl olur vicdanı kabul edermi etmezmi oda tartışılır ??  müdürbeyin talimatıyla böyle bi çalışma başlatılsa eminimki çok dua alıcaktır ve ilçemizin eğitimine çok büyük bir hizmet olucaktır cüneyt beyin hoşuna gitmeye bilir belkide dimi sevgili müdürüm ...