5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

DP Başkanı Erciş'te

Van'ın Erciş ilçesinde partisi tarafından düzenlenen mitingde konuşan Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu hükümeti eleştirdi.

Ebubekir Çiftci Bulvarı'ndaki mitingde, DP Erciş Belediye Başkan Adayı Cemil Nalbantoğlu ile DP Van İl Başkanı Bülent Erdinç'in selamlama konuşmaların ardından vatandaşlara seslenen Süleyman Soylu, hükümeti sert bir dille eleştirdi. Recep Tayyip Erdoğan hükümetinin 6.5 yılda vatandaşların beklentilerini karşılamadığını iddia eden Soylu, 'Beyaz Yürüyüş' ismini verdikleri yürüyüşleriyle birlikte ülkenin her tarafına gittiklerini söyledi. Ahlaklı siyaseti, ahlaklı demokrasiyi, ahlaklı ekonomiyi gittiği her yerde anlattığını da anlatan Soylu, "Herkesin birlik beraberlik içersinde olmak istediğimiz Türkiye'yi anlatmaya çalıştım. 70 milyonun kardeş olduğu bir Türkiye'yi anlatmaya çalıştım. Demokrat Parti bir gün olsun değerler üzerinden siyaset yapmamış, kimlik üzerinden siyaset yapmamıştır. Sabahtan akşama kadar siyasetçiler meydanda kavga ediyorlar. Biri birlerine ağza alınmayacak söz söylüyorlar. Millet sıkıntı çekerken, millet işin, aşın derdindeyken, millet yarın ne yapacağım diye endişe ederken, bunlar ise bir birlerine hakaret ediyorlar. Bunların siyasetinden halk olarak memnunumsunuz" dedi.

Toplanan kalabalıktan DP Erciş Belediye Başkan Adayı Cemil Nalbantoğlu'na destek sözü de isteyen Soylu daha sonra ilçeden ayrıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 23:38:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?