5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

DSP Van adaylarını tanıttı

Demokratik Sol Parti (DSP) Van İl Başkanlığı, belediye başkan, il genel ve belediye meclis adaylarını tanıttı.


Özel bir lokantada gerçekleştirilen yemekte bir arayan gelen partili üyeler ve adaylar, basın mensuplarına tanıtıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan DSP Van İl Başkanı Cahit Akbaş, il ve ilçeleri yönetecek kriterlere sahip adaylarını Van halkına sunmanın gurur ve onurunu taşıdıklarını ifade etti. Akbaş, DSP'li olmanın bir ayrıcalık olduğunu, kazanacak olan adaylarının aileye, bireye değil, halka hizmet edeceğini anlatarak "Eskişehir, Şişli ve Ordu gibi Türkiye'ye örnek olan belediyelerimiz, Van ve ilçelerimiz de Türkiye'ye örnek belediyeler olacaklardır.

Çünkü DSP'li örgütler belediye koridorlarını ihale ve iş takipçiliği için doldurmazlar. Başkanlarına köstek değil destek olurlar. Van Belediye Başkan adayımız Dilek Çetinkaya, Saray Belediye Başkan adayı Metin Özarslaner, Özalp Belediye Başkan adayı Ejder Tayyan, Muradiye Belediye Başkan adayı Mehmet Alıcı, Çiçekli Belde Belediye Başkan adayı Adnan Karacavuşoğlu ve Bostaniçi Belde Belediye Başkan adayı olarak Aydın Kaya belirlenmiştir.

İl genel meclisi adaylarımız Cihan Çağlar, İhsan Sezer, Sait Çapar, Emine Özkaçmaz, Mehmet Değer, Figen Akyürek, Tefik Olama, Murat Atmaca ve Sacit Mirahmetoğlu, belediye meclisi adaylarımız ise Caner Okuldaş, Burhan Durğun, İlker Sezer, Yusuf Görücü, Ferit Sağlam, Nuray Esen, Zübeyde Ürgün, Nevzat Aslan, Metin Tacir, Ahmet Kanter, Nil Güner, Abdurrahman Terzioğlu, Ahmet Önay, Cebrail Sert, Serdar Çağlar, Erdan Çakay, Ferit Suiçmez, Hasan Yılmaz, Abdullah Kıtır, Mehmet Erdoğanlı, Kerem Görecek, Necmi Tacir ve Reşat Cesur olarak belirlendi. Tüm adaylarımızın ülkemize ve Van'ımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Yapılan konuşmanın ardından adaylar ve basın mensupları verilen yemekte bol bol seçim ile ilgili sohbet ettiler.

İha
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 19:53:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?