5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

DSP'li Dilek ev hanımlarıyla

Demokratik Sol Parti (DSP) Van Belediyesi başkan adayı Dilek Çetinkaya, İstasyon Mahallesi'nde ikamet eden ev hanımlarıyla bir araya gelerek, sorun ve isteklerini dinledi.

Kadın Kolları Başkanı Emine Özkaçmaz ile birlikte kadınlara belediye başkanından beklentileri hakkında sorular soran Çetinkaya, sorunlar konusunda da bilgiler aldı. Ev ortamında kadınlarla bir araya gelmenin önemine dikkat çeken Çetinkaya, kadınların yaşanan sorunların bilincinde olmasının sevindirici olduğunu söyledi. Kadınlarla bütün sorunları konuştukların ifade eden Çetinkaya "Kadınlar nasıl bir belediye başkanı istediklerini biliyorlar. Sorunların bilincindeler. Kentin sorunlarını kadınlarla birlikte çözeceğiz" dedi.

DSP Kadın Kolları Başkanı Emine Özkaçmaz ise, DSP olarak seçime Dilek Çetinkaya ile girdiklerini hatırlatarak, "Van'ın sorunlarını en iyi bilen ve bu sorunları çözecek olan kadınlarıdır. Dilek hanım deneyimli bir arkadaşımızdır. 5 yıllık bir belediye tecrübesi vardır. Kadın olarak kendisine tam destek veriyoruz. Kadınların dilinden kadınlar anlar. 29 Mart sabahı kadınların sabahı olacaktır" şeklinde konuştu.

Toplantıya katılan kadınlar ise, çöp, yol gibi sorunları olduğunu dile getirirken, belediye başkanın kadın olması durumunda sorunlarını daha iyi anlatacaklarını söylediler.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 20:40:57
Güncelleme :9 Ocak 2009 Cuma 10:45:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?