2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Duran istifa etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Merkez İlçe Başkanı Sinan Duran, görevinden istifa ettiğini açıkladı. 

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Sinan Duran, 2007 Mayıs ayında atandığı ve yaklaşık 18 aydır yürütmekte olduğu görevinden istifa ettiğini belirtti. 

Beraber görev yaptığı Milli Eğitim Bakanı Doç. Dr. Hüseyin Çelik başta olmak üzere, AK Parti Genel Merkezi'ne, Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyelerine ve dostlarına, Van'a ve ülkeye yapmış oldukları önemli hizmetlerden dolayı teşekkürü borç bildiğini ifade eden Duran, açıklamasında şunları belirtti: 
"Hizmet ettiğimiz bu dönemde, Sayın Bakanımızla beraber çalışmanın zevkini ve şerefini duyduğumu ve şehrimize yapılan hizmetlerdeki katkısının ne kadar büyük olduğunu belirtmek isterim. Vermiş olduğum bu kararda, şu an kamuoyuyla paylaşmak istemediğim ve uzun süredir mücadele ettiğim içerideki bazı nahoş durumları inancım ve karakterimin kaldıramayacağını anlamamın etkisi olmuştur. Türkiye için bir fırsat olan partimin yıpranmaması ve ileriki dönemde askerlik vazifemi yerine getirme düşüncemden dolayı bu kararı almış bulunmaktayım. Bundan sonra da yine bir AK Partili olarak partimin hizmetinde olacağımın bilinmesini isterim. Görev yaptığımız süre içerisinde şahsi hiçbir beklenti içine girmeksizin memleket menfaatine çalışmaya gayret ettim."

iha
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 16:13:41
Güncelleme :21 Ekim 2008 Salı 16:15:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?