3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Edremit'e asfalt yol

Edremit ilçesinde yapımı tamamlanan asfalt yollar düzenlenen törenle ulaşıma açıldı.

İlçeye bağlı Köşk, Dilkaya, Mülk ve Dönemeç köylerinde yapılan toplam 10 kilometrelik yolların açılış törenine, İlçe Kaymakamı Mehmet Nuri Başaran, Belediye Başkanı Vural Ayvaz, Milli Eğitim Müdürü Macit Mumcuoğlu, bazı kamu kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Dönemeç köyünde yapılan açılış töreni öncesi bir konuşma yapan Kaymakamı Mehmet Nuri Başaran, Köylerin Altyapısını Destekleme (KÖYDES) projesi kapsamında yapılan çalışmalara değindi. Proje kapsamında Doğanlar, Çayırbaşı ve Köprüler köylerinin içme suyuna kavuşturulduğunu dile getiren Başaran "Ayrıca Köşk, Dilkaya, Mülk ve Dönemeç köylerimizin yolu da asfaltlanmıştır. 450 bin YTL'lik ödenek ayrılan proje kapsamında birçok çalışma gerçekleştirdik. Çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmasının ardından çocuklarla birlikte açılış kurdelesini kesen Kaymakam Mehmet Nuri Başaran, yolun hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaymakam Mehmet Nuri Başaran, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Köşk köyünde yapımı devam eden sekiz derslikli ilköğretim okulunun inşaatında incelemelerde bulundu. Başaran inceleme sonrasında, kendisini görmek için gelen çocuklara nasihatlerde bulunarak, şeker dağıttı.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 19:06:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?