5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Edremit'te ilgi gören kermes

Van'ın Edremit ilçesinde düzenlenen Bahar Şenlikleri kapsamında Edremit İlköğretim Okulu tarafından bir kermes düzenlendi.

Van Gölü sahilindeki Atatürk parkında düzenlenen şenlik kapsamında öğretmen ve veli işbirliğiyle hazırlanan ilköğretim okulu kermesi büyük ilgi gördü. Misafirler ve ilçe esnafı, annelerin büyük bir heyecan içinde okulları için hazırlamış oldukları birbirinden güzel yemek ve el işlemelerini almak için bir birleriyle yarıştılar.

Hazırlanan yemekler hem ziyaretçilere hem de sahildeki piknikçilere ikram edildi. Bahar Şenliği'nin birinci gününde okul öğrencilerinin hazırlamış olduğu kolbastı, dans ve müzikli birbirinden güzel gösteriler sahil boyunu dolduran vatandaşların büyük ilgisini çekti.


Okul Müdürü Bünyamin Yeral, Edremit'te ilk kez bir bahar şenliğine düzenlemekten gurur duyduklarını belirterek "Haftalar öncesinden öğrenci ve velilerimizle bir araya gelerek okulumuzun daha modern imkanlara kavuşması için el ele verdik. Amacımız, öğretmen-veli-öğrenci üçayağını bir araya getirmek ve birlikte ortaya bir ürün koymaktır. Bu sayede hem okulumuzun bazı ihtiyaçlarını karşıladık hem de ilçemizin turistik güzelliğine yakışır tanıtımını yaptık. Bu vesile ile başta okulumun idareci, öğretmen ve velilerini kutluyor, göstermiş oldukları gayretlerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2009 Pazartesi 15:22:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?