5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Elinden tutacak birini arıyor

ELEKTRİK ÇARPMASI SONUCU SAKAT KALAN MEHMET İŞ İSTİYOR

Van'da, elektrik çarpması sonucu sol kolu iş göremeyen ve sakat kalan şahıs, çaldığı her kapının yüzüne kapandığını belirterek yetkililerden iş talebinde bulundu.

Altıntepe Mahallesi'nde ikamet eden Mehmet Canatan (32) isimli vatandaşın sol kolu, elektrik çarpması sonucu iş göremez hale geldi. 10 yaşında meydana gelen olaydan sonra kol damarları eriyen Canatan, iş için gittiği her kapının yüzüne kapandığını belirtti.

10 yıl önce İş-Kur'a başvurduğunu ve buna rağmen henüz bir iş bulamadığını anlatan Canatan, yetkililerin kendisine destek vermesini istedi.

Evli ve 2 çocuk babası olduğunu dile getiren Canatan "Hiç kimseden bir yardım ya da karşılıksız bir şey istemiyorum. Tek istediğim çalışabileceğim bir iş verilmesi. Eskiden inşaatlarda çalışma imkanım vardı fakat artık o işleri bile vermiyorlar. Şuan ne faturalarımı ödeyebiliyorum ne de evime bir şey alabiliyorum. İşverenler, eleman lazım olmasına rağmen kolumu görünce iş vermekten vazgeçiyorlar. Bu halde olduğum için ille de dilencilik mi yapmam gerekiyor? Her sağlam kişi bir özürlü adayı olduğunu unutmasın" dedi

ELEKTRİK ÇARPMASI SONUCU SAKAT KALAN MEHMET İŞ İSTİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2009 Pazartesi 16:58:00
Güncelleme :5 Ekim 2009 Pazartesi 23:06:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?