2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Emlakçıların ilan sıkıntısı

Van Eğitimli Emlakçiler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkanı Burhan Yenigün'ü makamında ziyaret ederek rasgele işyerlerinin camlarına kiralık veya satılık ev ile arsa ilanlarını asıldığını belirterek şikayetçi oldular. 

Yönetim Kurulu Başkanı Sabrı Çalım ve beraberinde bulunan Başkan Yardımcısı İzzet Çakar, Genel Sekreter Rıfat Aslan ve Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Çalım, belediye hizmet binasına gelerek Başkan Yenigün'ü makamında ziyaret ettiler. 

Sohbet sırasında bazı kişilerin meslekleri olmadığı halde rasgele işyerlerinin camlarına kiralık veya satılık ev ile arsa ilanlarını astıklarını kaydeden Başkan Çalım, bu gelişi güzel asılan ilanları önlemek için Başkan Yenigün'e şikayete geldiklerini kaydetti. Dernek üyeleri ile yaklaşık bir saat görüşen Başkan Yenigün, ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Her esnaf rasgele camlarına kiralık ve satılık ilanını yapıştırmasının yasal olup olmadığını araştıracağız. İlanların yasal olmadığının tespit edilmesi durumunda gereken yasal işlemler yapılacaktır. Her esnaf kendi dalında uğraş vermesi lazım. Herkes her işi yapmamalıdır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2008 Cumartesi 17:22:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?