3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Emniyet müdürlüğünde sertifika töreni

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Van'da başlatılan 'Disiplin, Dava, Mevzuat Hazırlama ve Adli Yardım' konulu semineri başarı ile tamamlayan 31 polis memuruna düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Çevik Şube Müdürlüğü brifing salonunda 26 Mayıs 2008 günü başlayan seminer bugün tamamlandı. Emniyet Genel Müdürlüğü'nden görevli 3. Sınıf Emniyet Müdürü Hilmi Aslan, 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Cevdet Bayri, başkomiserler Mustafa Türkmen, Bilal Çetin ve Avukat Nilgün Duman tarafından verilen eğitimlerde disiplin, dava, mevzuat hazırlama ve adli yardım konularında bilgiler verildi. Van Iğdır, Kars, Ardahan, Hakkari, Muş, Erzurum, Bingöl ve Ağrı il emniyet müdürlüklerindeki personellerin katıldığı seminerler 4 gün sürerken, etkinlik düzenlenen törenle sona erdi.

Törende konuşan yapan Van Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, yeni yasalar çıktıkça ve değiştikçe kişi hak ve özgürlüklerinin de geliştiğini söyledi. Bu tür eğitimler sayesinde davranışların düzene gireceğini de ifade eden Kesmez, bunun faydalarını göreceklerini söyledi. Bu eğitimlerin odak noktasının Diyarbakır olduğunu vurgulayan Kesmez, polis evinin hizmete girmesiyle birlikte Doğu illerinde bulunan personellerin burada eğitime alınacaklarını söyledi.

Yapılan konuşmanın ardından semineri veren Emniyet Genel Müdürlüğü'nden görevlileri ile 31 polis memuruna sertifikaları Van Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, 3. Sınıf Emniyet Müdürü Hilmi Aslan, 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Cevdet Bayri, Van Emniyet Müdürü yardımcıları Mustafa Uçkan ile Muhammed Salih Beyazıt tarafından verildi.

.
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2008 Cuma 15:57:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ahmet Er IP: 88.252.16.xxx Tarih : 31.05.2008 21:30:55

Sevgili Müdürüme Tebrikler Saygılarımla...