2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Emniyet Müdürlüğü'nde terfi heyecanı

Van Emniyet Müdürlüğü'nde bir üst rütbeye terfi eden 16 müdür ve amire düzenlenen bir törenle rütbeleri takıldı.

Edremit ilçesinde bulunan Polis Kampı'nda düzenlenen terfi törenine İl Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, Müdür yardımcıları Nail Aydın, Önder Okşar ile çok sayıda amir ve polis memuru eşleri ile birlikte katıldılar. Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 2008 yılı yaz atama döneminde bir üst rütbeye terfi eden personel için düzenlenen törende bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, başarılı arkadaşlarını kutladığını kaydetti. Van İl Emniyet Müdürlüğü'nün tek 1. Sınıf Emniyet Müdür adayı olan Nail Aydın'ın terfi ettiğini kaydeden Kesmez, bunun de kendilerini için sevindirdiğini ifade etti. Aynı zamanda tayini çıkan arkadaşlarının kazasız ve belasız görevlerini tamamlayıp başka bölgelere uğurlamanın sevincini de yaşadıklarını belirtti. Kesmez, 6 aylık asayiş raporu hazırladıklarını anlatan Kesmez, "Ben Van'a geldiğim 19 Mayıs 2006 tarihinden bu güne kadar çok başarılı işler yaptık. Tabii ki bu başarı sadece benim değildir. Ben sadece orkestra şefi görevini yaptım. Bu başarı arkadaşlarıma aittir" dedi.

Polis eşlerine de seslenen Kesmez, "Polis olmak zor, ama polis eşi olmak daha da zordur. Bunu hanımefendilere gönülden söylüyorum. Çünkü bizim görevimizde ne yaptığımız, ne zorluklarla karşılaştığımız belli. Hanımefendiler sabah gönderdikleri eşlerinin akşam nasıl geleceğini bilemiyor. Bu bir gün değil günlerce, hatta aylarca devam etmektedir. Bu konuda onlar da kusura bakmasınlar. Eğer başarılı isek bu siz hanımefendilerin desteği ile olmuştur"

Kesmez, yaptığı konuşmanın ardından bir üst rütbeye yükselen personel adına 1. Sınıf Emniyet Müdürü olan Nail Aydın kısa bir konuşma yaptı. Yapılan konuşmaların ardından bir üst rütbeye terfi eden 2 emniyet müdürü, 6 emniyet amiri, 7 başkomiser ve 1 komisere rütbeleri, İl Emniyet Müdürü Kesmez ve törene katılanlar tarafından takıldı.

Başka bölgelere tayini çıkan 16 müdür ve başkomisere ise emniyet rozeti takıldı ve başarı plaketi verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2008 Çarşamba 19:07:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ahmet Er IP: 88.250.74.xxx Tarih : 26.11.2008 12:59:50

Sevgili Müdürüme Tebrikler Saygılarımla...