5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Emniyet Müdürü basınla tanıştı

Van Emniyet Müdürü Şükrü Rafet Mert, müdür yardımcılarının da katıldığı kahvaltılı toplantıda ulusal ve yerel basın mensupları ile bir araya gelerek tanıştı.


Mert, İkinisan Polisevi'nde düzenlenen kahvaltıda, toplantıyı düzenlemedeki amaçlarının, Van'a atanmasının ardından basın mensupları ile hem tanışmak ve aynı zamanda varsa isteklerinizi değerlendirmek olduğunu söyledi. Şükrü Rafet Mert, "Dolayısıyla sizler de bu anlamda daha iyi görev yaparsınız. Arkadaşlar bizim de yaptığımız bir takım şeyleri devlet olarak vatandaşlarımıza duyurmamız gerekiyor. Bu da sizlerin aracılığı ile olacak. Baştan beri hep şunu diyoruz. Toplum destekli polislik felsefesini oluşturmak istiyoruz.

Toplumun her katmanının desteğini mutlaka almak durumundayız. Bunun içinde tüm arkadaşlar ile gerçekten çaba sarf ediyoruz. Bu anlamda da bize en büyük destek sizler olacaksınız. Biz her türlü eleştirilere açık olacağız, ama sadece tek istediğimiz olumlu ve yapıcı eleştiri olsun. Biz hizmetler ve çıtayı çok yükseklerde tutmak istiyoruz. Sizlerin gözünde de böyle olmak istiyoruz. Biz hepimiz insanın hata yapma hakkı ve şansı her insanda da mutlaka vardır" dedi.


Daha önce Van'da şube müdürü olarak görev yaptığını belirten Mert, "Ben burada 1995-1999 tarihleri arasında görev yaptım. Bu benim için gerçekten çok büyük şans. Van'ı bu konuda biliyorum. Van'daki hemşerilerimizi zaten tanıyorum. Buraya geldiğimden itibaren kendimizi Vanlı olarak kabul ediyorum. İnşallah Vanlı hemşerilerimiz de bizi kendilerinden biri olarak kabul ederler.

Vanlı hemşerilerimiz hizmetin en iyisine layık. Şahsım ve teşkilatım olarak bu hizmeti vermek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Bundan önceki müdürümüz bize iyi bir miras bıraktı. Biz de onun yolundan devam etmeye gayret göstereceğiz" şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2009 Cuma 16:02:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?