3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Emniyetin futbol turnuvası sona erdi

Van İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan şube müdürlükleri arasından düzenlenen futbol turnuvası sona erdi.

Turnuvanın şampiyonu, atılan penaltılar sonrası Eğitim Şube Müdürlüğü ekibi oldu.

Türk Polis Teşkilatı'nın 163. kuruluş yıldönümü nedeniyle Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen turnuvada toplam 27 takım mücadele etti. Van-Erciş karayolu üzerinde bulunan bir halı sahada yapılan ve yaklaşık 1.5 ay süren turnuvanın bu yılki şampiyon takımı Eğitim Şube Müdürlüğü takımı oldu. Maçın başlama vuruşunu Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez tarafından yapıldıktan sonra final müsabakası başladı. Her iki takımında temkinli başladığı müsabakanın ilk yarısı 1-1 sona erdi. Kıyasıya devam eden 2. yarı sonunda atılan birer golle maçın normal süresi 2-2 sona erdi. Bu skorla 5'er dakikalık uzatmalara gidildi. Uzatma dakikalarında gol olmayınca penaltı atışlarına geçildi. Her iki takımın attığı ilk 5 penaltıdan 4'ünü göle çevirmesinin ardından eşitlik devam etti.

Bu kez tek penaltılık atışlara geçildi. Atılan penaltılar sonucu Eğitim Şube Müdürlüğü ekibi, rakibini 10-9'luk skorla eleyerek bu yılın şampiyonu olurken, Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri ise ikinci kez final oynadığı turnuvadan 2. olarak tamamlamanın üzüntüsünü yaşadı.

Müsabaka sonrası dereceye giren takımlar kupalarını Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez ve yardımcıları yardımcılarından aldılar.

.
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2008 Çarşamba 12:51:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?