5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Emniyetin projesi ilk meyvesini verdi

'BİR FİDAN DA SİZ GİYDİRİN' PROJESİ İLK MEYVELERİNİ VERDİ

Van Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Bir Fidan da Siz Giydirin' adlı proje kapsamında Karakoç Köyü İlköğretim Okulu öğrencisi 48 çocuğa önlük hediye edildi.

Proje kapsamında Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ile Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri önlükleri dağıtmak üzere yola koyuldu. İlk olarak merkez Karakoç Köyü İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden ekipler, burada 48 çocuğun eski önlüklerini alarak yerine yeni önlükleri giydirdi. Okul öğretmenleri nezaretinde polis abla ve ağabeylerin giydirdiği çocuklar büyük heyecan yaşadı. Okul öğrencilerine slayt eşliğinde çizgi film de izleten polis memurları çocukların ilgisi karşısında şaşırdıklarını belirterek, çok mutlu olduklarını söylediler.

Çevik Kuvvet Şube Müdür Yardımcısı İsmet Özdemir, amaçlarının vatandaş-polis ilişkilerini güçlendirmek olduğunu söyledi. Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Gökhan Emiroğlu da bu proje ile sosyal alandaki yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini kaydederek, "Başlatmış olduğumuz 'Bir Fidan da Siz Giydirin' projesi ile ilimiz geneli tüm okullarımızda önlük alamayan öğrencilerin önlük ihtiyaçları karşılamayı hedefliyoruz. Emniyet mensupları olarak vatandaşlarımızın da desteğiyle, kentimizin huzur ve güvenliği için böylesi sosyal faaliyetlerimizi elbirliği içinde sürdürmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Karakoç Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Bahattin Yalçınyiğit ise okullarında yardıma muhtaç çok sayıda öğrenci bulunduğunu ifade ederek, Van Emniyet Müdürlüğü'nün bu jestinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Yalçınyiğit, polis memurlarına öğrencileri ve köy halkı adına teşekkür etti.

Daha sonra öğrenciler ile heh beraber hatıra fotoğrafı çektiren polis memurları köyden ayrıldı.

'BİR FİDAN DA SİZ GİYDİRİN' PROJESİ İLK MEYVELERİNİ VERDİ
'BİR FİDAN DA SİZ GİYDİRİN' PROJESİ İLK MEYVELERİNİ VERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2009 Pazartesi 17:26:03
Güncelleme :9 Kasım 2009 Pazartesi 18:25:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şaki atlı IP: 88.250.151.xxx Tarih : 6.12.2010 15:08:42

van emniyet teşkilatına sonsuz teşekkurlerımı sunarım van emnıyet teşkilatına başarılar dılerım