5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Emniyetten 23 Nisan kutlaması

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 200 öğrenciye giyim ve kırtasiye yardımında bulundu.

Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör nedeniyle göç alan mahallelerdeki çocukların eğitim gördüğü Hilmi Irak İlköğretim Okulu'nda ihtiyaç sahibi 200 öğrenciye giyim ve kırtasiye yardımında bulundu. Emniyet Müdür Vekili Mustafa Uçkan, Emniyet Müdür Yardımcısı Derviş Kara, Lojistik Şube Müdürü Osman Kale, Terörle Mücadele Şube Müdürü Savaş Akın, Güvenlik Şube Müdürü Zeki Akyol ve bayan ve erkek polis memuru polis kıyafetli 4 öğrenci tarafından karşılandı. Öğrencilerle yapılan kısa süreli sohbetin ardından 23 Nisan günü okulda sergileyecekleri programa geçildi. Programda ilk önce halk oyunları gösterisi yapıldı. Ardından öğrenciler tarafından skeç gösterileri sunuldu. Daha sonra TEM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından süslenen 4 sınıfa geçildi. Burada eğitim öğrenim gören yaklaşık 200 öğrenciye beraberinde getirdikleri giyim ve kırtasiye yardımı yapıldı.

Daha sonra öğretmenlerle sohbet eden Uçkan ve beraberindekiler okuldan ayrıldılar.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 21:26:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
habip AVCI IP: 88.228.175.xxx Tarih : 22.04.2009 21:38:27

Polisimizi böyle etkinliklerde görmek bizleri yani van halkını mutlu etmektededir. van emniyet Müdürlüğü ve TEM Şube polislerini kutlar başarılar dilerim.Umarım bu tür faaliyetler tüm illerede örnek olur.