5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

En çevreci sloganlara ödül

EN ÇEVRECİ SLOGANLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Van'daki ilköğretim okulları arasında düzenlenen "En Çevreci Okul Projesi" kapsamında, Kinyas Kartal İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen "Ağaç, Yeşil, Doğa, Temizlik" konulu slogan yarışmasında dereceye giren öğrenciler ve okullar belirlendi.

Kinyas Kartal İlköğretim Okulu yeniden düzenlenen bahçesinin açılışının da yapıldığı törene,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdulhekim Turgut, Şube Müdürü Muhlis Ceylani, okul müdürleri, eğitim sendikaları temsilcileri ile kalabalık bir veli topluluğu katıldı. Katılımcılar, bahçe çalışmalarının örnek bir çalışma olduğu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etiler. Okul Müdürü İzettin Alkan ise, bahçe düzenlemesinde desteklerini esirgemeyen İller Bankası 13. Bölge Müdürlüğü'ne, kardeş kurumları olan Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü'ne, Van Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne ve Park Bahçe Müdürlüğü'ne, YYÜ Resim Bölümü öğrencilerine teşekkür etti. Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi.

Yarışma sonunda, birinci olan Ş.J.Plt.Yarbay Yusuf Turgut İlköğretim Okulu öğrencisi Elif Öğün ve Okul Müdür Yardımcısı Hamit Çiftçi'ye ödüllerini Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hekim Turgut, ikinci olan TOBB İlköğretim Okulu öğrencisi Kader Atlan ve Okul Müdiresi Belkis Turul'a ödüllerini Milli Eğitim Şube Müdürü Muhlis Ceylani, 3. olan Mustafa Cengiz İlköğretim Okulu öğrencisi Hatun Turan ve Okul Müdürü Sadrettin Kelen'e ödüllerini ise İrfan Kartal takdim etti.

EN ÇEVRECİ SLOGANLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ
EN ÇEVRECİ SLOGANLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2011 Cuma 15:16:01
Güncelleme :27 Mayıs 2011 Cuma 16:47:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?