2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Erçek araç parkı genişledi

Van'ın Erçek Belde Belediye Başkanı Bişar Öztekin, 3 iş makinesi alarak araç parkını genişlettiklerini söyledi.

Erçek Belediyesi'nin gelirlerini arttırmak için 160 bin YTL harcanarak kurulan kum ocağında çalıştırılmak üzere 2 kamyon ve 1 yükleyici araç satın alındı.

Başkan Bişar Öztekin, belediyenin imkanları ile aldıkları iş makinelerinin ise 170 bin YTL'ye mal olduğunu belirterek, "Belediyemizin projelerinden olan kum ocağını daha aktif hale getirmek için araç takviyesine ihtiyacımız vardı. İmkanlarımız nispetinde 3 iş makinesi aldık. Bu iş makineleri ile birlikte kum ocağı daha verimli hale gelecektir. Belediyemizin 1 damperli kamyon, 1 midibüs, 1 kazıcı, 1 itfaiye, 1 vidanjör, 1 makam aracı ve bir kamyoneti vardı. Yeni aldığımız ikinci el 3 iş makinesi ile araç parkımızı genişlettik. Beldemizin gelişmesi ve kalkınması için imkanlarımız nispetinde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Kum ocağımızda şuan bir greyder ihtiyacımız var. Onu da aldıktan sonra makine parkı sorunumuz kalmayacaktır. Böylelikle halkımıza daha iyi ve kaliteli hizmet sunma şansı yakalayacağız" dedi.

 

.
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2008 Pazartesi 13:30:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ilhami IP: 88.250.89.xxx Tarih : 4.07.2008 20:42:50

sayın başkanımız haberlerinizi takib etim ve yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı sızınle gurur duyuyoruz.erçek belediyesinde çalışan tum erçek halkına teşekkur ederız başarılarınızın devamını beklerız saygılraım la İLHAMİ YOLCU