5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Erciş DP'de adaylar belli gibi

Demokrat Parti (DP), Van'ın Erciş ilçe ve belde belediye başkan adaylarını düzenlediği bir basın toplantısı ile kamuoyuna tanıttı.

DP Erciş İlçe Başkanlığı'ndan beraberinde bulunan belediye başkan adayları ile birlikte yürüyerek Kışla Caddesi üzerinde bulunan Beyaz Sarayı Düğün Salonu'na geçen Van İl Başkanı Bülent Erdinç, burada düzenlenen tanıtım toplantısına katıldı. 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde başarılı olacaklarına inandığını dile getiren Erdinç, "Biz burada bir mozaik oluşturduk. Belki geçmişte siyaset ve rekabet uğruna bir birimizle darıldık. Belki siyasi bir rekabet anlayışımız vardı. Ancak, biz bugün kendi çıkar ve menfaatimizi bir tarafa bıraktık. Bizim yapmış olduğumuz bu hareket, gelecekte bütün siyasi partilere bir ders olacaktır. Fedakarlık anlayışı içersinde bir araya geldik. Cemil Nalbantoğlu kardeşimiz üzerinde karar verdik. Bugün burada bizim kararımızı sizlere teyit etmek için toplanmış bulunmaktayız. Sizler alkışlarınızla arkadaşımın adaylığını onaylayacaksınız. Cemil Nalbantoğlu kardeşimizi Demokrat Parti Erciş Belediye Başkan adayı olarak huzurlarınızda açıklıyorum. Dolayısıyla sizlere, Erciş'e en güzel hizmeti sunacağından şüphemiz yoktur, Hepimizin bildiği gibi uzun süreden beri birçok özel görev ve hizmetlerde bulunmuş, mesleği gereği belediyecilikle özdeşleşmiş Cemil Nalbantoğlu inşaat mühendisidir. İnşallah önümüzdeki dönemde bizlere hizmet edecektir. Bu arada, ilçemizin en büyük beldesi olan Çelebibağı Belde Belediye Başkan Adayımız ise değerli iş adamı Turan Mercan'ı belirlemiş bulunmaktayız. Bu ince yolda cenabı Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için anlayışı ile aramızda ayrım gayrım olmasın" dedi.

Demokrat Parti Erciş Belediye Başkanı Cemil Nalbantoğlu ise yaptığı konuşmasında kendisine destek verenlere teşekkür ettiğini belirterek, "Bu göreve seçilirsem sizlere layık olmaya çalışacağıma söz veriyorum. Seçilmem halinde Erciş'e yeni bir çehre yeni bir anlayış getireceğim. Herkes o makama rahatlıkla girip çıkabilecek. Sizlerin ortak adayı olarak herkesi kucaklayacağıma herkesin dert ve temennilerini dinleyeceğime şu anda söz veriyorum. Onun için benden desteğinizi esirgemeyin. Beni tanıyorsunuz. İnşallah sizlerle beraber başarılı olacağız" şeklinde konuştu.

Çelebibağı Belde Belediye Başkan adayı Turan Mercan ise seçilmesi durumunda herkese ve her kesime yakın olacağını kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2009 Salı 16:19:28
Güncelleme :13 Ocak 2009 Salı 16:56:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?