7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Erciş Emniyet amirine veda yemeği

ERCİŞ İLÇE EMNİYET AMİRİNE VEDA YEMEĞİ

Van'ın Erciş İlçe Emniyet Amiri Tümer Yılmaz'ın tayinin çıkması nedeniyle onuruna veda yemeği tertiplendi.

Erciş Sahil Yolu Polis Evi'nde düzenlenen yemeğe Erciş Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu, 108. Topçu Alay Komutanı Kurmay Albay Yılmaz Yıldırım, Erciş Askerlik Şubesi Başkanı Yarbay Yavuz Sami Güzel, Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Köklü, İlçe Emniyet Müdürü Salih Metin Mete, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erdal Eker, kamu kurum amirleri, oda, dernek yöneticileri ile çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Veda yemeğinde bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu, Erciş İlçe Emniyet Amiri Tümer Yılmaz'a ilçede görev yaptığı süre içersinde çalışmalarından ötürür teşekkür etti. Emniyet amiri Tümer Yılmaz'ın ilçede özelikle polis ve halk ilişkilerinin gelişmesine büyük katkı sağladığının anlatan Yılmaz "Yine kaymakamlığımızca uygulanan Turkuaz Projesi çerçevesinde Tümer bey güzel çalışmalar gerçekleştirdi. Aynı başarıyı bundan sonraki görev yerlerinde de göstereceğine inanıyorum. Kendisine Erzurum Oltu'da ve ondan sonraki görev alacağı yerlerde ailece sağlıklı mutlu bir hayat diliyorum" dedi

Tayinin çıkan Erciş Emniyet amiri Tümer Yılmaz da yaptığı veda konuşmasında ilçede eliminden geldiği kadar hizmet etmeye çalıştıklarını belirterek "Hepimizin bildiği gibi vatan sevgisi ona yapılan hizmetle ölçülür. Biz de vatanımızı çok sevdiğimiz için elimizden geleni yapmaya gayret ettik. Bu çalışmaları hiç bir zaman tek başımıza yapmadık. Bütün kurumlardan, okul müdürlerinden sivil toplum örgütleri, basın mensupları ve Erciş halkından büyük destek gördük. Erciş çok güzel. Erciş'in insanı da çok güzel. İnşallah ileriki zamanlarda tekrar Erciş'te çalışma fırsatımız olur. Veda yemeğimize teşrif ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından ilçeye yaptığı hizmetlerden ötürü Erciş İlçe Emniyet Müdürlüğü, Erciş Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Erciş YİBO idareci ve yöneticileri tarafından Emniyet Amiri Tümer Yılmaz'a teşekkür plaketleri ile çeşitli hediyeler verildi.

ERCİŞ İLÇE EMNİYET AMİRİNE VEDA YEMEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2010 Pazartesi 11:53:00
Güncelleme :22 Mart 2010 Pazartesi 13:41:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?