5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Erciş'e özel spor merkezi

ERCİŞ'TE ÖZEL SPOR MERKEZİ AÇILDI

Van'ın Erciş ilçesinde Akın Arslan ile Hakan Korkmaz isimli iş adamları tarafından tam teşekkülü bir spor merkezi açıldı.

Zeylan Caddesi Şehirlerarası Otobüs Terminali yanında bulanan bir binada kurulan spor merkezinin açılışını Erciş Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu ile Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftci birlikte yaptı. Törende bir konuşma yapan Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftci, ilçenin her alanda gelişip büyüdüğüne dikkat çekti. Açılan spor merkezine kendilerinin de her türlü kolaylığı sağladığını anlatan Çiftci, "Arkadaşlarımız şehir merkezinde büyük bir spor kompleksi kurmak için yola çıktılar. Bu süreçte bizlerde belediye olarak elimizden geldiğince katkı ve imkan sağladık. İnşallah bu spor kompleksi ilçemizde önemli bir eksikliği de ortadan kaldıracaktır. Bu vesileyle burada gençlerimiz, insanlarımız hem spor yapacak, hem bir takım kötü alışkanlıklardan kurtulacağı gibi, sağlıklı bir hayat imkanı da bulacaklardır. Spor merkezinin ilçemize kazandıran iş adamlarımızı tebrik ederken, kendilerine bol kazançlar diliyorum" dedi.

Erciş İlçe Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu da yaptığı konuşmada, ilçede son yıllarda her alanda yeni, yeni işyerlerinin açılmasının önemli olduğuna vurgu yaptı. İşyerlerinin çoğalmasının ekonomik hayatı da önemli bir şekilde destekleyeceğini ifade eden Kurtoğlu, "Bugün açacağımız işyerinin spor merkezi olması da ayrı bir anlam taşıyor. Erciş'te böylesine donanımlı güzel bir ortamda vatandaşlarımızın spor yapmasına imkan sağlayabilecek güzel bir yere kavuşması bizleri ayrıca mutlu etmekte. İşyeri sahiplerine tesisin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Erciş Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu ile Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftci birlikte açılış kurdelesini keserek spor merkezini hizmete açtılar. Kaymakam ile belediye başkanı açılışın ardından spor aletlerini yakından inceleyerek yöneticilerden ayrıntılı bilgi aldı.

İş yeri sahiplerinden Arın Arslan, 400 metrekare kapalı alan üzerinde açılan spor merkezinde 60 adet çeşitli cins ve tipte spor aletinin bulunduğunu, spor merkezinin sabah 08 ile gece 24 saatleri arasında açık olduğunu bildirdi. Spor merkezinde son sistem kombine ve kardiyo makinelerle artık ideal kiloya ulaşmak ve düzgün bir fiziğe sahip olmanın da çok kolay olacağını anlatan Arslan, "Bay ve bayan antrenör hocalarımız eşliğinde body, bulding, fitness, kilo alma ve verme, step, aerobik, vücut geliştirmenin yanı sıra özel spor hazırlık dersleri sunma imkanı vermekteyiz. Tesislerimizde ayrıca, İnternet cafe, dev ekran televizyon dinlenme salonu, bay ve bayan soyunma odaları ile sporculara düş kabinleri de bulunmaktadır."

ERCİŞ'TE ÖZEL SPOR MERKEZİ AÇILDI
ERCİŞ'TE ÖZEL SPOR MERKEZİ AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2009 Perşembe 12:53:02
Güncelleme :17 Aralık 2009 Perşembe 20:07:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?