5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Erciş'te 23 Nisan kutlamaları

Van'ın Erciş ilçesinde 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafında müzik konseri ve resim sergisi düzenlendi.

Okulun çok amaçlı salonunda gerçekleşen etkinliğe Erciş Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu. AK Parti Van Milletvekili Kerem Altun, Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Sadullah Sadullahoğlu, Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftci, kamu kurum amirleri ile çok sayıda davetli katıldı. Konser ve sergi açılışı öncesi bir konuşma yapan Erciş Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Tarkan Elbir, 'Bu günün küçükleri yarının büyükleridir' mantığıyla sağlam bireyler yetiştirebilmek için 70 kişilik öğretmen kadrosuyla eğitime hizmet verdiklerini söyledi.

Okuldan her yıl yaklaşık 150 öğrenci mezun ettiklerini de anlatan Elbir, "Bu başarıyı yakalayan, öğretmen ve öğrencilerimizi bir kez daha huzurlarınızda kutluyor, desteklerinden dolayı İlçe Kaymakamı Sayın Ferhat Kurtoğlu ile ilçe milli eğitim müdürlüğümüze şükranlarımızı arz ediyorum. Okulumuza destekte bulunan tüm velilerimize de teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından, okulun etkinliklerini anlatan sinevizyon sunumunun ardından ana sınıfı öğrencileri gösterilerini sundu. Akabinde öğrenci ve öğretmenlerin oluşturduğu topluluk tarafından yöreye has türküler seslendirildi. Bu arada, okul öğrencileri tarafından hazırlanan resim sergisi de davetliler tarafından ilgiyle izlendi.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2009 Cuma 13:48:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?