5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Erciş'te eğitime destek plaketi

Van'ın Erciş İlçe Yatılı Bölge İlköğretim Okulu idarecileri, okullarında teşhir edilen ''Polis Abla'' isimli kütüphaneye katkılarından dolayı İlçe Emniyet Müdürü Salih Metin Mete ve Erciş İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Başkomiser Tümer Yılmaz'a birer plaket verildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen Turkuaz isimli proje etkinlikleri son hızla devam ediyor. Projenin başarılı olabilmesi için gerçekleştirilen birbirinden farklı etkinliklerden birisi de teşhir edilen kütüphaneler. Erciş İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa çalışmaları ile projenin yürütülmeye başlandığı 1 Ekim 2008 gününden bu güne kadar ''Polis Abla'', ''10 Nisan'' ve ''Benim Abim Polis'' isimli 3 kütüphane teşhir edilerek öğrencilerin yararlanmasına sunuldu. Kütüphanelere İlçe Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu ile beraber Osman Gazi İlköğretim Okulu, Erciş Erkek Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ve Anadolu Öğretmen Lisesi idarece ve öğretmenleri tarafından da birbirinden faydalı eserler kazandırıldı.

Erciş Yatılı İlköğretim Bölge Okulu idarecileri tarafından okullarında teşhir edilen ''Polis Abla'' isimli kütüphaneye katkılarından dolayı Erciş İlçe Emniyet Müdürü Salih Metin Mete ve Erciş İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Başkomiser Tümer Yılmaz'a birer plaket verildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü 'ne düzenlenen ziyaretle plaketlerin verilmesi esnasında Okul Müdürü Erol Şimşek ile beraber okul idarecileri ve öğretmenler katıldılar.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 18:55:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?